shutterstock 141786409

Mensen met schulden

Schulden vormen een steeds groter probleem in onze maatschappij voor zowel diegene met de schulden als voor zijn of haar omgeving. Hulp vragen is vaak lastig, waardoor een vicieuze cirkel ontstaat en de problemen toenemen. 

Stress, piekeren en het gevoel de controle te verliezen, er lijkt geen uitweg meer. Wanneer u of iemand in uw naaste omgeving schulden heeft, kunt u Bewind Partners benoemen als uw bewindvoerder. Met Bewind Partners heeft u een betrokken bewindvoerder die thuis is in de wereld van de schuldenproblematiek.

Preventie en coaching

Werkgevers hebben regelmatig te maken met loonbeslag bij hun werknemers. Als werkgever kunt u helpen om verdere problemen en productieverlies te voorkomen door vroegtijdig te signaleren. Lees hier wat Bewind Partners voor u kan betekenen op het gebied van preventie en financiële coaching.

Wanneer er echt problemen zijn, kunt u Bewind Partners inschakelen als professional om u en uw werknemer te begeleiden. In overleg met uw werknemer houdt u regie, wordt u betrokken bij het proces en kunt u gericht helpen bij het oplossen van de schuldenproblematiek