shutterstock 133532750

Gemeenten

Bewind Partners is een professionele partner waar u als gemeente een beroep op kunt doen. Wij zijn een deskundige partner en leven ons in in de belangen en wensen van u en uw inwoners.

Elke gemeente is verplicht om inwoners met problematische schulden te helpen. Echter, zonder stabiele situatie kan geen schuldhulpverleningstraject worden gestart. Dat stabiliseren is vaak een uitdaging.

Bewind Partners is een professionele partner waar u als gemeente een beroep op kunt doen. Een deskundige partner, die begrijpt wat de belangen en wensen van u en uw inwoners zijn en die bij kan dragen aan een efficiƫnte en eenduidige werkwijze van schuldhulpverlening binnen de gemeente. Omdat Bewind Partners veel kennis heeft van de problematiek en van de uitdagingen die zich voordoen bij mensen met problematische schulden, is het voor uw gemeente prettig om samen te werken met Bewind Partners.

Een partner die buiten de gemeente staat

Met Bewind Partners heeft u een partner die buiten de gemeente staat, maar die uw organisatie wel goed kent. Een partner die de wettelijke maatregel van bewindvoering als aanvulling kan bieden op uw huidige diensten. U weet zich in de samenwerking op een efficiƫnte wijze gesteund door een ter zake kundige bewindvoerder.